Képet Loptam

Manapság gyakori az internetes médiában, hogy a cikkekhez, reklámokhoz felhasznált fotókat engedély nélkül használják fel. Ennek az oldalnak az a célja, hogy szégyenfalat állítson ezekről a gátlástalan oldalakról.

A történeteket ide lehet megírni:
kepetloptam [kukac] gmail.com

HTML

Friss topikok

Linkblog

2010.02.08. 14:32 akoskiss

A Képet Loptam blog társszerkesztőket keres

 

Kedves Olvasók!

Mivel ez a 3. blog, amit szerkesztek, rendkívül kevés időm van feldolgozni a beérkezett sztorikat. Leginkább az a baj, hogy nem komplett történetek érkeznek, hanem linkek lopott és eredeti képekről, minden szöveg nélkül. Ez azt jelenti, hogy minden egyes posztot meg kell írni, adott esetben e-mail-eket kell írni, és infót gyűjteni, ami nem kis munka és nem kevés idő. A főállású munkám, a magánéletem és a másik 2 blog mellett eléggé esélytelen, hogy heti/kétheti 1 postnál többet meg tudjak írni. Éppen ezért olyan szerkesztőket keresek magam mellé, akik szívügyüknek tekintik, hogy küzdjenek az engedély nélküli képhasználat ellen.

Leginkább olyan jelentkezőknek örülnék, akik már vezetnek naplót legalább 3-as google rank-kel rendelkező blogon és nem áll tőlük távol a vizuális alkotás (fotó, grafika, stb.). De akkor is írhatsz, ha még nincs blogod, de úgy érzed, hogy tudnál segíteni.

kepetloptam[kukac]gmail.com

Várom a jelentkezésed!

 

2 komment

Címkék: wanted


A bejegyzés trackback címe:

https://kepetloptam.blog.hu/api/trackback/id/tr521739279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szürkebarát 2010.02.19. 22:57:18

Szívesen támogatnám vele a blogot, de sajnos nem hiszem, hogy megfelelnék.

Esetleg hirdesd meg a blogfórumon is. Ott van egy vendégblogger kerestetik topic.
blogforum.hu/vendegbloggert-keresek-f38/

szürkebarát 2010.10.07. 08:02:30

Idő közben alakult egy Facebook csoport hasonló megfontolással, talán érdemes lenne kiposztolni ide, hogy aki erre téved oda találjon, ha már ez a blog teljesen leállt sajnos.
www.facebook.com/fotosokszegyenfala?ref=ts
süti beállítások módosítása